Kategorier
Artikeltips

Skriv ut den här bloggen

Their findings suggest that print reading over a long period of time could boost comprehension skills by six to eight times more than digital reading does. (…) One surprising finding was that the relatively small association between digital reading for leisure and comprehension stands regardless of the type of reading people engage in, across both social media and educational websites such as Wikipedia. “We expected that the latter would be much more positively associated with text comprehension, but our data says that is not the case.”

Länk: The Guardian om en studie som visar att digitalt läsande verkar sämre för inlärning och förståelse, alltid och oavsett innehåll (se forskningen här)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *