Kategorier
Poddtips

Sluta med nyheter

Utmärkta podden Om och men diskuterar i senaste avsnittet varför vi borde sluta läsa nyheter* efter att in i sin tur hämtat argument från podden nedan. För egen del handlar det om nyheter i en vidare kontext, den där känslan som internet är så bra på att skapa: söka utan att först fråga sig vad man är ute efter. /JL

+ Bonuslänk: Boken Skippa nyheterna, som är välgörande att läsa under rehabperioden.

* Och med nyheter avser jag för egen del inte information i allmänhet utan snarare allt bråttombrus som täcker sikten för den verkliga informationen och stora dragen (ett argument för papperstidning/nyhetsbrev/regelbundna utskick).

Fotnot: Denna blogg har för avsikt att inte innehålla en enda nyhet, utan bara allt det andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *